BusinessLine IN & BusinessLine INs

BusinessLine IN & BusinessLine INs

BusinessLine
BusinessLineEenvoudig, snel en elegant

De BusinessLine IN en de smalle variant BusinessLine INs zijn onze instant machines die in slechts 6 seconden een product kunnen bereiden op basis van instant koffie en toebehoren.


snel koffiemachine

Uw keuze in 6 seconden klaar

Snelheid is belangrijk, want u wilt iedereen snel voorzien van een kop koffie voordat de pauze voorbij is. In slechts 6 seconden zet de BusinessLine IN uw gewenste koffie of koffiespecialiteit.


Optimale smaak door procesbeheersing

De software van onze eigen koffiemachines hebben wij zo ontwikkeld dat wij het proces van het koffiezetten tot in de puntjes kunnen reguleren en dus beheersen. Dit betekent dat wij onze machines perfect afstellen op de koffie om het beste uit de producten te halen met als eindresultaat een perfecte kop koffie.
Mogen wij u ook overtuigen door middel van een proefplaatsing?


Touch & Start

Door het overzichtelijke touchscreen kunt u met een druk op het scherm een preselectie maken in het hoofdmenu en vervolgens in het productmenu eenvoudig de bereiding starten. Het hoofdmenu en productmenu zijn vrijwel volledig naar uw wensen in te stellen om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor u.


Meer weten of een proefplaatsing?

Kom dan langs in onze showroom in Zevenaar om de machine te testen en ervaar het gemak en de smaak die deze machine biedt! Ook als u onze koffiemachine wilt testen in uw bedrijf dan verzorgen wij graag een proefplaatsing om u te overtuigen!


Navigeer naar:

offerte
Koffiebonen
Jura Zakelijk
contact HCC

 


Vrijblijvend advies?

Weet u niet welke machine goed bij u past? Wij helpen u graag bij uw keuze en weten welke Jura koffiemachine geschikt is voor u. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze adviseur!

Stel uw vraag!

Uw Naam (Verplicht)

Uw e-mailadres (Verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp(Verplicht)

Uw vraag

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. De bovenstaande gegevens gebruiken wij om u persoonlijke en juiste informatie, producten en service te bieden. U kunt hierover meer lezen in onze privacy policy.