HC Koffiemachines

Hendriks Coffee koffiemachines

Hendriks Coffee koffiemachines

Wij ontwikkelen en produceren koffiemachines voor de zakelijke markt die wij direct aan bedrijven, en dus eindgebruiker, verkopen en leasen. Dit betekent dat wij meer geld kunnen steken in machinecomponenten die een koffiemachine betrouwbaarder maakt én op smaak de concurrentie overtreft. En dat allemaal tegen concurrerende prijzen!

Waarom een koffiemachine van Hendriks Coffee


Machines voor koffiebonenMachines voor Instant koffie


Koffiemachine Leasen

Waarom een koffiemachine van Hendriks Coffee?

Wij vinden dat iedereen ten alle tijde koffie en andere warme dranken tot zijn beschikking moet hebben. De betrouwbaarheid van een koffiemachine met constante goede kwaliteit is voor ons hét speerpunt en daarop hebben wij ook onze koffiemachine op doorontwikkeld en geproduceerd.

Maar wij geven toe, ook onze machines kunnen een storing hebben en hebben tevens ook onderhoud nodig. Dan maak je gelijk kennis met ons tweede speerpunt: Service!

Wat is de service van Hendriks Coffee?

Bij ons krijg je niet alleen je koffiemachine, maar ook ons gehele team! In no-time zorgt ons team weer voor een werkende koffiemachine en zonder ingrediënten zitten is bij ons geen optie. Bij speciale wensen kunnen wij je koffiemachine aanpassen aan je wensen.

Onze voordelen op een rij:

 • Betrouwbare en constante koffiemachines
 • Snelle en goede Service
 • Onze machines worden klantspecifiek afgesteld
 • Ons team staat altijd voor je klaar

Wilt u een gratis proefplaatsing?

Hendriks Coffee

Machines voor koffiebonen

Wanneer je op zoek bent naar de beste smaak en kwaliteit koffie, dan moet je kijken naar een espressomachine. De koffiebonen in de koffiemachine worden vers gemalen en vervolgens onder een constante pompdruk van 9 bar geëxtraheerd (ook wel espressotechniek genoemd).

Onze koffiemachines zijn ontwikkeld voor de beste smaak van koffie. Hiervoor is het samenspel van maalkwaliteit, pompdruk en zetgroep enorm belangrijk. Daarom hebben wij bewust de keuze gemaakt voor kwaliteitscomponenten in onze espressomachines.

Verder is de machine door deze technieken fluisterstil en is tevens de reiniging erg eenvoudig door middel van de reinigingsmiddelen.

 • Hoogwaardige Zwitserse maaleenheid
 • Rotatiepomp voor stabiele smaakprestaties
 • Intelligente zetgroep met regelbare aandrukkracht
 • Fluisterstille koffiemachine

Meer weten over beide machines?

koffiemachine koffiebonen

BusinessLine Espresso

BusinessLine Espresso (ES)

Grote capaciteit koffiemachine die geschikt is tot wel 30 gebruikers. Tevens zijn de mogelijkheden voor productopties eindeloos met de 2 mixermotoren en tot wel 4 productcontainers naast het bonenreservoir van 1kg.

Prijs
€ 2.800,00

Lease
€ 56,00 p.m.


OfficeLine Espresso

OfficeLine Espresso (ES)

De kleine krachtpatser heeft dezelfde techniek en prestaties als de BusinessLine ES, maar is deze OfficeLine compacter gemaakt en past deze al snel onder een keukenkastje. Deze machine is al geschikt vanaf 5 gebruikers en kan tot wel 20 gebruikers probleemloos functioneren!

Prijs
€ 2.100,00

Lease
€ 45,00 p.m.


Koffiemachines voor Instant koffie

Instant koffie biedt al snel de uitkomst wanneer je veel medewerkers en klanten moet voorzien van koffie. Onze machines zetten in slechts 6 seconden tijd een kop koffie en kunnen zeker 120 consumpties per uur aan.

 • In slechts 6 seconden een kop koffie
 • Optimale afstelling tussen techniek en koffie
 • geschikt voor flinke prestaties

Meer weten over beide machines?

instant koffiemachines


BusinessLine Fresh Brew

BusinessLine Instant(IN)

Vele productvariaties zijn met deze machine mogelijk. Van 1 kop koffie met melk en suiker tot aan kannen koffie is voor deze machine geen probleem.

Prijs
€ 1.700,00

Lease
€ 38,00 p.m.


BusinessLine Fresh Brew Small

BusinessLine Instant Small (INs)

Een compactere machine die zich beperkt tot 3 productcontainers en 1 mixermotor waarmee alle combinaties tussen koffie, melk en cacao bereidt kunnen worden.

Prijs
€ 1.550,00

Lease
€ 35,00 p.m.


BusinessLine Fresh Brew Small

OfficeLine Instant (IN)

Zo compact en klein als deze machine is, zo groot zijn de prestaties. Met koffie, melk en cacao kunnen alle basisbereidingen gezet worden en kan deze machine zelf onder keukenkastjes geplaatst worden.

Prijs
€ 1.250,00

Lease
€ 28,00 p.m.


Koffiemachine Leasen?

Het is mogelijk om bij ons alle modellen van onze BusinessLine en OfficeLine te leasen.

Onze scherpe leaseprijzen zijn all-in prijzen waarbij dus jaarlijks onderhoud, onderdelen (incl. waterfilter), voorrijkosten en arbeidsuren zijn inbegrepen. Dus geen verassingen en risico's achteraf!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

contact
Jura lease