Jura E80 Piano Black

Jura E80 Piano Black

Jura thuis koffieMet één druk op de knop, perfecte koffiespecialiteiten

In mei 2015 lanceerde Jura al eerder de Jura E6 en Jura E60 wat tot op heden een groot succes is, vanwege de bijzonder goede prijs/kwaliteitsverhouding. Deze machines maken gebruik van het semi-one-touch principe (een druk op de knop en stoomknop opendraaien) en het was dus wachten op de One Touch variant van deze machines.
Vanaf oktober 2015 introduceert Jura dan ook de nieuwe koffiemachines in de E-serie in wel 3 varianten. De verschillende varianten zijn: Jura E8 Chrome, Jura E8 Platina en de Jura E80 Piano Black.
De Jura E8 Platina is voorzien van de 3de generatie molen, P.E.P. Systeem, vernieuwde zetgroep en de One Touch functie. Met één druk op de knop bereidt u eenvoudig en snel smaakvolle koffiespecialiteiten.
Verder kenmerkt de E80 zich door de in Piano Black afgewerkte panelen aan de voorzijde en met de Easy Cappuccinatore die zelfs vaatwasserbestendig is!


Jura thuis koffie

Met één druk op de knop

Met het TFT display wordt het duidelijk dat u met één druk op de knop een Flat White, Cappuccino of Latte Macchiato kunt zetten. Vervolgens hoeft u alleen nog maar te wachten totdat de bereiding klaar is.

De melkopschuimer is tevens vaatwasserbestendig waardoor deze optimaal gereinigd wordt. U hoeft de opschuimer alleen maar los te halen en in de vaatwasser te doen.
 


3de Generatie koffiemolen

De molen bepaalt voor een zeer groot deel de kwaliteit van de kop koffie. Waar Jura in 2012 al met de Aroma-+ molen een grote stap zette, doet zij dit in 2015 weer. De Aroma-+ molen was nog wat gevoelig voor onzuiverheden als houtjes en stenen, maar deze nieuwe generatie molen verwerkt deze onzuiverheden beter.
Hiernaast is de maaleenheid ook retentieloos. Dit betekent dat er bij iedere bereiding 70% minder gemalen koffie in de maaleenheid achterblijft wat blootgesteld wordt aan zuurstof en dus smaakverlies. Met deze molen geniet u iedere kop weer van vers gemalen koffie.


P.E.P. :Pulserend Extractie Proces

De premium koffiemachines van Jura zijn snel en zijn sneller geworden door de snelle maaleenheid, maar de snelheid in het zetproces was nog een aandachtspunt. Vooral als het ging om het zetten van een espresso waarbij het van belang is dat de koffie lang in contact is met water om alle aroma's uit de koffieboon te trekken en in het kopje te krijgen.
De Jura E6 heeft daarom het P.E.P. systeem gelanceerd, waarmee de pomp geregeld wordt en langzamer water doorlaat. Dit betekent dat de koffie langer in contact is met heet water en dus een volle body aan de espresso geeft.


Voordelen

 • Met één druk op de knop overheerlijke koffiespecialiteiten als Flat White, Cappuccino en Latte Macchiato
 • Nieuwste maaleenheid voor iedere kop koffie de beste smaak
 • P.E.P.: Pulserend Extractie Proces
 • TFT-display voor eenvoudige bediening
 • Vaatwasbestendige melkschuimer voor maximale hygiëne

 • [/span7]

  Navigeer naar:

  Service & Onderhoud
  Koffiebonen
  Jura Zakelijk
  contact HCC

   


  Vrijblijvend advies?

  Weet u niet welke machine goed bij u past? Wij helpen u graag bij uw keuze en weten welke Jura koffiemachine geschikt is voor u. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze adviseur!

  Stel uw vraag!

  Uw Naam (Verplicht)

  Uw e-mailadres (Verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp(Verplicht)

  Uw vraag

  Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. De bovenstaande gegevens gebruiken wij om u persoonlijke en juiste informatie, producten en service te bieden. U kunt hierover meer lezen in onze privacy policy.