Jura espressomachine

Jura espressomachine

Een Jura espressomachine bij u thuis op het aanrecht of op kantoor? Bij Hendriks Coffee Comfort vindt u een breed aanbod aan espressomachines die de lekkerste espresso’s zetten. De koffiemachines van Jura staan onder andere garant voor de allerbeste kwaliteit, optimaal koffieresultaat en een subliem design. In ons assortiment vindt u de professionele GIGA serie, de Impressa A-serie en de Impressa C-serie. Liever een scherp geprijsd model? Dan zijn de machines uit de ENA-serie, ideaal. Welke Jura espressomachine u ook kiest, de machines uit ons aanbod zijn direct uit voorraad leverbaar. Wanneer u het koffiezetapparaat op een werkdag of op zondag voor 18:00 uur heeft besteld, kunt u de volgende dag al genieten van een heerlijke espresso!

Jura espressomachine

Jura IMPRESSA A9 One Touch Aluminium

Jura espressomachine heeft diverse voordelen

Een Jura espressomachine kent verschillende waarden: innovatie, kwaliteit, precisie, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service. Jura heeft zich door de jaren heen volledig gefocust op de ontwikkeling en productie van volautomaten. Deze focus maakt dat Jura staat voor een optimaal koffieresultaat, eenvoudige bediening en een subliem design. De koffie-ingenieurs zijn ieder jaar weer, bezig geweest met de ontwikkeling van de ideale Jura espressomachine en hierbij werd er gewerkt aan één doel: het ultieme koffieresultaat met één druk op de knop. Uiteindelijk hebben de precieze maling van koffiebonen, en een zuivere extractie door middel van heet water injecteren, gezorgd voor een optimaal koffieresultaat.

De eenvoudige bediening van de Jura espressomachine kenmerkt zich door het gebruiksgemak. Met dank aan het TFT-scherm is de machine eenvoudig en zelfverklarend te bedienen én te onderhouden. Tevens heeft Jura hard gewerkt aan de vormen en het materiaal van de volautomaten. De hoogwaardige technologie is terug te zien in de behuizing en daarnaast blijven de kunststoffen mooi, wat de levensduur ook mag zijn.

Jura espressomachine

Jura GIGA X7 Professional

Jura espressomachine van Hendriks Coffee Comfort

Zoals u leest hebben de Jura koffiemachines verschillende voordelen die u niet mag mislopen. Met een Jura koffiemachine profiteert u niet alleen van versgemalen koffiebonen voor iedere kop koffie, u heeft ook een vrije keus in het gebruik van koffiebonen. Benieuwd naar hoe voordelig een Jura espressomachine voor u kan zijn, thuis of op kantoor? Bekijk ons aanbod aan Jura espressomachines of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.