Jura GIGA X8 & GIGA X8c Professional

Jura GIGA X8 & GIGA X8c Professional

Jura thuis koffie
Jura thuis koffieDe snelle professional ¬koffiemachine

De high-performance GIGA X8 Professional met zijn stijlvolle uiterlijk is voorzien van een unieke Speed-functie. Hiermee kan de machine in een recordtijd perfecte koffie bereiden. De optimaal geëxtraheerde koffie wordt in de machine door middel van een extra bypass gemengd met heet water. Tijdens dit proces gaat absoluut niets aan smaak verloren. De Speed-functie en de tijdbesparende, intuïtieve bediening maken de GIGA X8 Professional ideaal voor bijvoorbeeld gebruik op grote kantoren of cateringlocaties.


Speed technologie

Jura thuis koffie
De dankzij het derde thermoblok uitgebreide capaciteit voor heet water is van cruciaal belang voor de Speed-functie, en zodoende voor een perfect koffieresultaat binnen een mum van tijd. Via een bypass-leiding stroomt het hete water naar de vers voorgewelde koffie. Beide ingrediënten worden vervolgens in het apparaat met elkaar gemengd. De Speed-functie kan naar keuze aan specifieke eisen worden aangepast.

Individualiseerbaar in uw werkomgeving

Dankzij een groot aanbod aan toebehoren zoals de kopjeswarmer, de melkkoeler, de set afvoer koffieresidu, de set afvoer restwater en de interface voor afrekeningssystemen alsmede dankzij een aantrekkelijk assortiment aan meubelen kan voor ieder toepassingsgebied een optimaal en aan de behoeften aangepaste totaaloplossing worden samengesteld.Voordelen

  • 2 krachtige Maaleenheden met keramische maalschijven
  • Speed functie; d.m.v. bypass snelle bereidingen
  • Met één druk op de knop 28 verschillende overheerlijke koffiespecialiteiten
  • Twee bonenreservoirs met à la carte mogelijkheid
  • Optioneel Smart Connect voor ultiem beheer van uw koffievoorziening
  • Zeer geschikt voor grotere kantoren en horeca

Navigeer naar:

offerte
Koffiebonen
Jura Zakelijk
contact HCC

 


Vrijblijvend advies?

Weet u niet welke machine goed bij u past? Wij helpen u graag bij uw keuze en weten welke Jura koffiemachine geschikt is voor u. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze adviseur!

Stel uw vraag!

Uw Naam (Verplicht)

Uw e-mailadres (Verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp(Verplicht)

Uw vraag

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. De bovenstaande gegevens gebruiken wij om u persoonlijke en juiste informatie, producten en service te bieden. U kunt hierover meer lezen in onze privacy policy.