Jura IMPRESSA XF50 Classic

Jura Impressa Xf50 Classic

Jura thuis koffie
Jura thuis koffieKlassiek ontwerp, bewezen kwaliteit

Één van de meest verkochte machines, de Jura Impressa F50, kent een zakelijk model namelijk de Jura Impressa Xf50 Classic. Dit is het instapmodel voor de zakelijke markt waarbij de machine een grotere capaciteit heeft door middel van een grotere watertank en grotere residubak. Ideaal voor kleine kantoren die puur en alleen koffie willen zetten.


Compleet systeem, scherpe prijs

Met de Jura Impressa Xf50 kunt u met een druk op de toets eenvoudig een kop koffie of espresso bereiden. Ook is het mogelijk om twee koppen tegelijk te bereiden en kunt u desgewenst heet water tappen of door middel van stoom melk opschuimen.


Compact model

De Xf50 is geschikt voor kleine kantoren en daarbij is er vaak maar weinig plek om een koffiemachine te plaatsen. De Xf50 is iets groter dan een particulier model waardoor deze goed op een aanrecht te plaatsen is, zonder dat deze in de weg komt te staan.Voordelen

 • Compleet systeem met een scherpe prijs
 • 4 Programmeerbare bereidingstoetsen die in combinatie met de Rotary Switch zorgen voor gebruiksgemak
 • Snelle Aroma+ - molen die zorgt voor de beste aroma’s
 • Vergrootte watertank en residubak die per 20 consumpties geleegd en gevuld dienen te worden.

 • [/span7]

  Navigeer naar:

  offerte
  Koffiebonen
  Jura Zakelijk
  contact HCC

   


  Vrijblijvend advies?

  Weet u niet welke machine goed bij u past? Wij helpen u graag bij uw keuze en weten welke Jura koffiemachine geschikt is voor u. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze adviseur!

  Stel uw vraag!

  Uw Naam (Verplicht)

  Uw e-mailadres (Verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp(Verplicht)

  Uw vraag

  Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. De bovenstaande gegevens gebruiken wij om u persoonlijke en juiste informatie, producten en service te bieden. U kunt hierover meer lezen in onze privacy policy.