Jura IMPRESSA XJ5 Professional

Jura Impressa XJ5 Professional

Jura thuis koffie
Jura thuis koffieKoffiegenot voor puristen

Wie ter versterking van het team op zoek is naar een aantrekkelijke espresso-/koffiespecialiste, zal zijn oog ongetwijfeld op de IMPRESSA XJ5 Professional laten vallen. De volautomaat voor koffiespecialiteiten biedt uitkomst in omgevingen waar op puristische wijze van koffie, espresso en ristretto wordt genoten. Het volmaakte design maakt waar dan ook een perfecte indruk. Het eenvoudige en duidelijke bedieningsconcept leidt iedere gebruiker rechtstreeks naar perfecte koffie.


Eenvoudige en duidelijke bediening

Jura thuis koffie
Ontwikkeld met het oogmerk op ultiem koffie-, espresso- en ristrettogenot bereidt de IMPRESSA XJ5 Professional deze specialiteiten dankzij het bedieningspaneel met keuzetoetsen in een handomdraai toe. Eén of twee kopjes gelijktijdig, volledig naar uw wensen.

Individualiseerbaar in uw werkomgeving

De Jura Impressa XJ5 Professional heeft voldoende opties om haar capaciteiten uit te breiden zodat u nóg minder bezig bent met de machine. Zo is er een intelligente watertankvulling beschikbaar die u kunt aansluiten op een vaste wateraansluiting zodat het water automatisch bijgevuld wordt. Tevens is er een doorvoer van het koffieresidu en het restwater mogelijk. Dit zorgt ervoor dat u alleen nog maar de koffiebonen hoeft bij te vullen en verder geen omkijken meer heeft naar de machine.Voordelen

  • Aroma+ - molen voor perfecte smaak en snelheid
  • Eenvoudig bedieningsconcept
  • Capaciteit is eenvoudig uit te breiden met handige accessoires
  • Zeer geschikt voor winkels, kantoren en klein horeca

Navigeer naar:

offerte
Koffiebonen
Jura Zakelijk
contact HCC

 


Vrijblijvend advies?

Weet u niet welke machine goed bij u past? Wij helpen u graag bij uw keuze en weten welke Jura koffiemachine geschikt is voor u. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze adviseur!

Stel uw vraag!

Uw Naam (Verplicht)

Uw e-mailadres (Verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp(Verplicht)

Uw vraag

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. De bovenstaande gegevens gebruiken wij om u persoonlijke en juiste informatie, producten en service te bieden. U kunt hierover meer lezen in onze privacy policy.