Jura Impressa XJ9 Professional

Jura Impressa XJ9 Professional

Jura thuis koffie
Jura thuis koffieVolmaakt tot de Latte Macchiato met één druk op de knop

Waar de gecultiveerde bediening van gasten, klanten én medewerkers net zo belangrijk is als de architectuur, de ambiance en het design, is de IMPRESSA XJ9 Professional een sublieme blikvanger.
Niet alleen latte macchiato, ook cappuccino, café crème, espresso of ristretto kunnen met één druk op de knop perfect worden bereid. Een heldere, op symmetrie berustende vormgeving, een edel verchroomd bonenreservoir en een finish in Briljantzilver verlenen het apparaat een charismatische uitstraling.


Volmaakte productbereiding door Technologie

Jura thuis koffie
De One-Touch Cappuccino/latte macchiato-functie maakt de bereiding van met melk en melkschuim bekroonde koffiespecialiteiten met één druk op de knop mogelijk. Dankzij de in hoogte verstelbare uitloop is de bereiding van deze specialiteiten zowel in het kleine designkopje als in kopjes of glazen met een maximale hoogte van 150 mm geen enkel probleem. Voor melkschuim met fijne poriën en een zachte consistentie zorgt de nieuwe technologie voor microschuim. Een 3,5" TFT-kleurendisplay is de sleutel tot de intuïtieve bediening.

Individualiseerbaar in uw werkomgeving

De Jura Impressa XJ9 Professional heeft voldoende opties om haar capaciteiten uit te breiden zodat u nóg minder bezig bent met de machine. Zo is er een intelligente watertankvulling beschikbaar die u kunt aansluiten op een vaste wateraansluiting zodat het water automatisch bijgevuld wordt. Tevens is er een doorvoer van het koffieresidu en het restwater mogelijk. Dit zorgt ervoor dat u alleen nog maar de koffiebonen hoeft bij te vullen en verder geen omkijken meer heeft naar de machine.Voordelen

  • Aroma+ - molen voor perfecte smaak en snelheid
  • Met één druk op de knop overheerlijke koffiespecialiteiten
  • Capaciteit is eenvoudig uit te breiden met handige accessoires
  • Optioneel Smart Connect voor ultiem beheer van uw koffievoorziening
  • Zeer geschikt voor winkels, kantoren en klein horeca

Navigeer naar:

offerte
Koffiebonen
Jura Zakelijk
contact HCC

 


Vrijblijvend advies?

Weet u niet welke machine goed bij u past? Wij helpen u graag bij uw keuze en weten welke Jura koffiemachine geschikt is voor u. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze adviseur!

Stel uw vraag!

Uw Naam (Verplicht)

Uw e-mailadres (Verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp(Verplicht)

Uw vraag

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. De bovenstaande gegevens gebruiken wij om u persoonlijke en juiste informatie, producten en service te bieden. U kunt hierover meer lezen in onze privacy policy.