Jura IMPRESSA XS9 Classic

Jura Impressa Xs9 One Touch Cappuccino Classic

Jura thuis koffie
Jura thuis koffieDe klassieker met één druk op de knop een verse cappuccino

De Jura Xs9 OTC (One Touch Cappuccino) kan met één druk op de knop koffie, espresso of cappuccino bereiden. Deze machine is daarom veelzijdig en kent veel uitbreidingsmogelijkheden ter bevordering van de capaciteit. Daarnaast is de machine onderhoudsvriendelijk door het intelligente reinigingsprogramma dat eenvoudig te starten is met één druk op de knop.


Meest geplaatste machine van Jura

Deze koffiemachine komt u het meest tegen in de kantoren, winkels en klein horeca. Hier is de vraag naar koffiespecialiteiten als caffé latte en cappuccino hoog en met de Jura Impressa Xs9 OTC kunt u uw klanten, collega’s en werknemers in voorzien.


Hoge capaciteit

De Jura Impressa Xs9 komt al met een grote watertank en residubak, maar er zijn accessoires waarmee u deze capaciteit kunt upgraden. Zo kunt u de machine met een vaste wateraansluiting aansluiten op een waterkraan, zodat u de watertank niet meer hoeft bij te vullen. Daarnaast is ook het huidige bonenreservoir van 350 gram uit te breiden met een bonencontainer van 750 gram. Daarnaast is ook een koelkast optioneel voor het koud houden van 2 pakken verse melk.Voordelen

 • Aroma+ - molen voor perfecte smaak en snelheid
 • Met één druk op de knop kunt u 12 verschillende selecties doen
 • Capaciteit is eenvoudig uit te breiden met handige accessoires
 • Zeer geschikt voor winkels, kantoren en klein horeca

 • [/span7]

  Navigeer naar:

  offerte
  Koffiebonen
  Jura Zakelijk
  contact HCC

   


  Vrijblijvend advies?

  Weet u niet welke machine goed bij u past? Wij helpen u graag bij uw keuze en weten welke Jura koffiemachine geschikt is voor u. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze adviseur!

  Stel uw vraag!

  Uw Naam (Verplicht)

  Uw e-mailadres (Verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp(Verplicht)

  Uw vraag

  Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. De bovenstaande gegevens gebruiken wij om u persoonlijke en juiste informatie, producten en service te bieden. U kunt hierover meer lezen in onze privacy policy.