Jura koffiemachines

Jura koffiemachine

Koffiemachine Jura

Hendriks Coffee is geautoriseerd dealer van het Zwitserse koffiemachine merk Jura koffiemachines. De Zwitserse kwaliteit is terug te vinden in iedere Jura koffiemachine zodat u iedere kop weer kunt genieten van een perfecte kop koffie. De smaak uit Jura koffiemachines is onovertroffen en dat bewijst Jura wel met het feit dat ze al ruim 4.000.000 koffiemachines wereldwijd geproduceerd hebben.

 

Waarom een Jura en geen Siemens, Saeco, Melitta, DeLonghi of Nivona?

Jura produceert uitsluitend koffiemachines en geen andere apparatuur. Alle investeringen gaan naar innovatie van techniek voor ultieme smaakbeleving. Tevens:

  • Perfecte zetmethode; Hierdoor haalt een Jura koffiemachine de beste smaken uit de koffieboon
  • Uit onze ervaring blijkt dat Jura koffiemachines minimaal 7 jaar meegaan en andere merken gemiddeld 3 tot 5 jaar
  • 25 maanden garantie
  • Aanbod service groot

Nog niet overtuigd van de kwaliteit van Jura koffiemachines? Kom langs in onze showroom en test de Jura koffiemachines!

Jura koffiemachines

 

Jura Premium Partner

Waarom een Jura koffiemachine bij Hendriks Coffee?

Als producent van zakelijke koffiemachines kijken wij met een kritisch oog naar koffiemachines. Als we kijken naar Jura koffiemachines dan zien wij dat deze doordacht ontwikkeld zijn op kwaliteit en duurzaamheid. Dat is de reden dat wij ook alleen Jura koffiemachines verkopen en geen andere merken.

Hendriks Coffee is Premium Partner van Jura koffiemachines. Wij zijn door Jura Nederland erkend als een ervaren dealer waar u met al uw vragen terecht kunt! Tevens:

  • Wij kennen de Jura koffiemachines van binnen en van buiten door onze ervaring in service en onderhoud
  • U krijgt altijd persoonlijk en vrijblijvend advies van ons bij uw aankoop
  • Altijd een pre-installatie en thuisinstallatie is mogelijk
  • Helaas toch problemen met de koffiemachine? Wij zorgen dat dit opgelost wordt en stellen indien mogelijk een leenmachine voor u beschikbaar

 

Hoe kies ik de beste Jura koffiemachine?

Het uitzoeken van een nieuwe Jura koffiemachine kan lastig zijn. Welke machine voldoet aan mijn wensen qua smaak en functionalteit en past de machine wel op mijn aanrecht?

Wij helpen je graag bij de keuze van een nieuwe Jura koffiemachine, want de koffiemachine gaat minimaal 7 jaar mee. Het is dus belangrijk dat de koffiemachine ook na die 7 jaar nog aan je wensen voldoet. Er zijn veel verschillende modellen koffiemachines van Jura en wij kunnen met een paar vragen jou al voorzien van advies. Tevens staan de modellen in onze showroom gereed om getest te worden.

Wil je toch liever zelf eerst op onderzoek uitgaan? Alle Jura koffiemachines zijn ook in onze webshop te vinden en te bestellen.

Webshop
Beste Jura

 

Assortiment Jura koffiemachines


Jura z8

Jura Z8 Aluminium

De nieuwe Jura Z8 aluminium is gebaseerd op de gerenommeerde Jura Z6, maar Jura heeft het gepresteerd om de lat nóg hoger te leggen. De Jura Z8 is afgewerkt met een 4,3 inch touchscreen waarmee de Jura Z8 erg gebruiksvriendelijk is. Daarnaast kan deze machine zowel een perfecte espresso als een grote lungo zetten met de beste smaak. Tevens is het mogelijk om een kannetje koffie te zetten!

Prijs
€ 2.999,00


Jura z6

Jura Z6 Carbon

De Jura Z6 is dé koffiemachine uit het Premium segment van Jura. Met diverse bekroningen van de Consumentenbond is de Jura Z6 uitgeroepen tot beste koffievolautomaat! De Jura Z6 is in het Aluminium, Black Aluminium en Carbon (limited edition) te verkrijgen

Jura Z6 aluminiumJura Z6 black aluminium
Prijs
v.a. €2.399,00


Jura J6 Brilliant Silver

Jura J6 Brilliant Silver

De Jura J6 Brilliant Silver nodigt uit om geprobeerd te worden. Jura heeft een flinke stap gemaakt met de nieuw gelanceerde J6 waarbij het design, de bediening én de technologie een upgrade heeft gekregen. De Jura J6 is ook verkrijgbaar in Piano White.

Jura J6 Piano White
Prijs
v.a. €1.899,00


Jura S8 Chrome

Jura S8 Chrome

Met de uitstraling van de E-serie, maar met de functionaliteit van de Jura Z8 is deze Jura S8 Chrome tot in detail afgewerkt. Pas de instellingen aan op jouw voorkeuren met het TFT touchscreen. De Jura S8 is ook verkrijgbaar in de variant Jura S80 Moonlight Silver.

Jura S80 Moonlight Silver
Prijs
v.a. €1.690,00


Jura f9

Jura F9 One Touch

Krachtig, fraai van vorm en eenvoudig te bedienen: dat is de F9 van JURA. Een enkele druk op de knop volstaat om uw favoriete koffie in het kopje te doen vloeien. Daarbij zorgt de twee keer zo snelle AromaG3-molen met een speciaal maalproces met volledig behoud van het aroma voor optimale koffiekwaliteit. Het innovatieve impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd en garandeert ook bij korte specialiteiten een maximaal aroma.

Prijs
€ 1.350,00


Jura E8 dark Inox

Jura E8

De Jura E8 bezit de nieuwste technieken als het P.E.P.-systeem, Vacuüm Clean zetgroep en de Aroma G3- molen. Hiermee is deze Jura koffiemachine in haar prijsklasse onverslaanbaar op smaak en prestatie. Met één druk op de knop kunt u al snel een Cappuccino, Latte Macchiato of Flat White bereiden.De Jura E8 Dark Inox is ook te verkrijgen als E8 Chrome, E8 Platina en E80 Piano Black

Jura E8 ChromeJura E8 PlatinaJura E80 Piano Black
Prijs
v.a. €1.149,00


Jura E6 Platina

Jura E6 Platina

Als u op zoek bent naar een koffiemachine die een perfecte kop koffie of espresso bereidt van de hoogste kwaliteit, dan is de Jura E6 Platina erg geschikt. Het is met de Jura E6 ook mogelijk om een cappuccino te bereiden door middel van het semi-one-touch principe. De Jura E6 Platina is ook verkrijgbaar in de Jura E60 Piano Black.

Jura E60 Piano Black
Prijs
v.a. €899,00


Jura C65 Platina

Jura C65 Platina

Eenknops-bedieningsfilosofie en tekstdisplay voor een eenvoudige bediening. Twee keer zo snelle Aroma+-molen voor maling met volledig behoud van het aroma. De uitloop voor microschuim bereidt melkschuim voor trendspecialiteiten.

Jura C60 Piano Black
Prijs
v.a. €699,00


Jura D6 Platina

Jura D6 Platina

Simpel koffie en espresso in een strak en helder design. Met een draai en een druk op de knop zet je direct een espresso of koffie waar deze perfect voor geschikt is. Ook voor de gebruiker die af en toe een cappuccino drinkt is het mogelijk om een portie melkschuim te bereiden.

Prijs
v.a. €749,00


Jura A7 Piano White

Jura A7 Piano White

Als je op zoek bent naar een compacte machine in de prijsklasse tot €1.000,- , dan is de Jura A7 Piano White wellicht wat voor je. De Jura A7 Piano White is van de nieuwste technieken voorzien en kan ook met één druk op de knop een fantastische cappuccino of Latte Macchiato zetten! De Jura A7 is te vergelijken met de Jura A9 Platinum.

Wanneer je alleen espresso en koffie wilt zetten dan is de Jura A1 zeer geschikt. Simpel en met gemak zet je snel een overheerlijke espresso of kop koffie.

Jura A9 AluminiumJura A1 Piano BlackJura A1 Piano White
Prijs
v.a. €699,00


Jura ENA Micro 90

Jura ENA Micro 90

Hij is nog 11% lager dan de compacte ENA-serie. Dat is mogelijk dankzij de nieuw ontwikkelde zetgroep, die perfect is afgestemd op de bereiding van één kopje en een perfect espressoresultaat garandeert. De gereduceerde vorm geeft de machine een bijzonder sterk karakter, dat in de trendkleur Micro Silver volmaakt tot zijn recht komt.

Prijs
€949,00