Jura Professional op het werk

Jura koffiemachine

Jura koffiemachine

Jura Professional

Hendriks Coffee is geautoriseerd dealer van Jura Professional koffiemachines. Deze koffiemachines zijn gemaakt voor zakelijk gebruik en zijn zeer geschikt voor kleine kantoren tot aan de grote kantoren en horeca. Jura Professional heeft verschillende koffiemachines in hun assortiment en wij helpen u graag bij de keuze welke Jura Professional koffiemachine u het beste kunt gebruiken op het werk.

Jura voor klein zakelijk gebruik


Jura voor middelgroot zakelijk gebruik


Jura voor groot zakelijk & horeca

Jura voor kleinzakelijk gebruik

De Jura WE-serie is ideaal voor kleinzakelijk gebruik. Met een groter waterreservoir, bonenreservoir en grote residucapcaciteit maakt deze Jura erg gebruiksvriendelijk voor kleine kantoren waar geen vaste wateraansluiting mogelijk is. De 2 modellen in deze serie zijn de de Jura WE6 en de Jura WE8. Met de Jura WE6 zet je puur en alleen koffie en espresso en met de Jura WE8 is het mogelijk om met één druk op knop diverse melkspecialiteiten te zetten.
De voordelen van de WE-serie:

 • Compact formaat en geen vaste wateraansluiting nodig
 • Voorzien van de nieuwste technieken
 • 25 maanden garantie óf 16.000 koppen
 • Gratis geplaatst en gedemonstreerd door Hendriks Coffee

Meer weten over beide machines?

Jura koffiemachines

Jura WE6 professional

Jura WE6 Professional

Eenvoudig en simpel fantastische koffie en espresso. Dat is hoe wij de Jura WE6 beschrijven. Als je op zoek bent naar een machine die gewoon goede koffie en espresso zet dan heeft de Jura WE6 de eigenschappen om je verwachtingen te overtreffen.

Prijs
€ 1.199,00


Jura WE8 professional

Jura WE8 Professional

Met één druk op de knop alle koffie- en melkspecialiteiten bij de hand. Met de Jura WE8 Professional zijn je klanten en medewerkers verzekerd van de beste koffiebereiding.

Prijs
€ 1.562,00


Jura Premium Partner

Jura voor middelgroot zakelijk gebruik

De Jura X6 Professional en de Jura X8 Professional bedienen het middensegment voor zakelijk gebruik. De machines zijn uit te breiden met een vaste wateraansluiting en afvoer voor residu waardoor je minder omkijken hebt naar de machine en koffie door kan blijven zetten. In deze series zijn zowel machines te vinden voor alleen koffie en espresso alsmede de One-Touch machines zodat je met één druk op knop melkspecialiteiten bereidt.

De voordelen

 • Diverse uitbreidingsmogelijkheden als vaste wateraansluiting en doorvoer/afvoer
 • Geschikt tot 30 werknemers
 • Gratis geplaatst en gedemonstreerd door Hendriks Coffee


Jura X6 professional

Jura X6 Professional

De Jura X6 is uitgevoerd in Dark Inox en is geschikt voor koffie, espresso en heet water. Met het grote waterreservoir en grote bonencontainer kan deze machine tot wel 30 werknemers bedienen. Eventueel is deze machine uit te breiden met verhoogde bonencontainer en vastwateraansluiting

Prijs
€ 1.995,00


Jura X8 professional

Jura X8 Professional

De Jura X8 Professional is de krachtpatser in het One-Touch segment om met één druk op de knop zelfs 2 melkspecialiteiten te bereiden. Tevens beschikt deze machine over een intelligent melkreinigingsprogramma zodat schoonmaak erg gemakkelijk wordt.

Prijs
€ 2.395,00


Jura groot zakelijk gebruik

In het groot zakelijk segment van Jura Professional vinden we de gerenommeerde GIGA-serie van Jura. In de GIGA-serie zijn de krachtpatsers onder de koffiemachines te vinden en voor zowel op kantoor als voor in de horeca. Met de hoogstaande Zwitserse technieken verzekeren deze machines je van de beste bereidingen met één druk op knop. Ze zijn geschikt om zelfs 2 melkspecialiteiten tegelijkertijd te zetten óf met een extra Speed-functie tijdens piekmomenten.
De voordelen van de GIGA-serie:

 • De beste kwaliteit met de beste technieken
 • Zowel losstaand als op vaste wateraansluiting te plaatsen
 • Veel productvariaties en mogelijkheden
 • Gratis geplaatst en gedemonstreerd door Hendriks Coffee

Meer weten over de Jura GIGA Professional koffiemachines?

Jura koffiemachines

Jura GIGA X3 professional

Jura GIGA X3 & X3c Professional

De Jura GIGA X3 & X3c zijn de instapmachines in de GIGA serie van Jura. Met een bonenreservoir van 1kg en tot wel 30 productopties is deze machine perfect geschikt voor grotere kantoren en ook lunchrooms.

Prijs
v.a. € 3.790,00


Jura GIGA X7 professional

Jura GIGA X7 & X7c Professional

Met 2 koffiemolens is het met de Jura GIGA X7 & X7c mogelijk om supersnel te malen óf om 2 verschillende koffiebonen te gebruiken. Zo kun je je werknemers en/of klanten een ruime keuze bieden en de beste kwaliteit serveren, elke dag weer.

Prijs
€ v.a. 4.990,00


Jura GIGA X8 professional

Jura GIGA X8 & X8c Professional

Met de Speed-functie is de Jura GIGA X8 een van de snelste koffievolautomaten. Tijdens piekmomenten is deze machine ideaal om je medewerkers en klanten snel te voorzien van de beste kwaliteit met één druk op de knop.

Prijs
v.a. € 5.390,00


Jura GIGA X9 professional

Jura GIGA X9 & X9c Professional

Laat de barista in jezelf los met de Jura GIGA X9 & X9c Professional. Met de geadvanceerde stoompijp kun je handmatig perfect melkschuim bereiden terwijl de espresso bereidt wordt. Natuurlijk kun je ook de machine zelf 2 perfect opgeschuimde cappuccino's voor je laten maken.

Prijs
v.a. € 5.790,00


 

Jura Professional koffiemachine Leasen?

Het is mogelijk om bij ons alle modellen van Jura Professional te leasen.

Onze scherpe leaseprijzen zijn all-in prijzen waarbij dus jaarlijks onderhoud, onderdelen (incl. waterfilter), voorrijkosten en arbeidsuren zijn inbegrepen. Dus geen verassingen en risico's achteraf!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

contact
Jura lease