Jura XJ6 Professional

Jura Impressa XJ6 Professional

Jura thuis koffie
Jura thuis koffieDe slimme koffiespecialist

Perfecte koffie motiveert, stimuleert, draagt bij aan de communicatie en verhoogt de stemming. Vanzelfsprekend wil niemand die koffie missen bij het dagelijkse werk. De XJ6 Professional van JURA zorgt – als een aantrekkelijke espresso/koffiespecialist – voor versterking van teams bij hun werkzaamheden. Deze koffiemachine is perfect van vorm en uitgevoerd in elegant zwart en past daardoor uitstekend in elke werkomgeving. Het eenvoudige, heldere bedieningsconcept leidt ¬gebruikers via de kortste weg naar de perfecte koffie.
‘Smart Connect’ zorgt voor een revolutie in de communicatie tussen de koffievolautomaat en
de gebruiker of de beheerder. Relevante informatie over tellerstanden en meldingen kunnen via een app en een zender* naar de smartphone worden gestuurd.


Grip en inzicht in uw koffievoorziening

Jura thuis koffie
Een zender en een app betekenen een ware revolutie in de communicatie tussen volautomaat en gebruiker of verkooppartner. Via Bluetooth® verstuurt JURA Smart Connect relevante informatie over tellerstanden en meldingen naar de smartphone. Daar kan deze informatie dankzij de gratis »JURA Connect« app altijd worden bekeken en desgewenst naar gedefinieerde e-mailadressen worden verstuurd. Nooit eerder waren afrekening en onderhoud zo comfortabel en eenvoudig.

Individualiseerbaar in uw werkomgeving

De Jura Impressa XJ6 Professional heeft voldoende opties om haar capaciteiten uit te breiden zodat u nóg minder bezig bent met de machine. Zo is er een intelligente watertankvulling beschikbaar die u kunt aansluiten op een vaste wateraansluiting zodat het water automatisch bijgevuld wordt. Tevens is er een doorvoer van het koffieresidu en het restwater mogelijk. Dit zorgt ervoor dat u alleen nog maar de koffiebonen hoeft bij te vullen en verder geen omkijken meer heeft naar de machine.Voordelen

  • Aroma+ - molen voor perfecte smaak en snelheid
  • Eenvoudig bedieningsconcept
  • Capaciteit is eenvoudig uit te breiden met handige accessoires
  • Optioneel Smart Connect voor ultiem beheer van uw koffievoorziening
  • Zeer geschikt voor winkels, kantoren en klein horeca

Navigeer naar:

offerte
Koffiebonen
Jura Zakelijk
contact HCC

 


Vrijblijvend advies?

Weet u niet welke machine goed bij u past? Wij helpen u graag bij uw keuze en weten welke Jura koffiemachine geschikt is voor u. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze adviseur!

Stel uw vraag!

Uw Naam (Verplicht)

Uw e-mailadres (Verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp(Verplicht)

Uw vraag

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. De bovenstaande gegevens gebruiken wij om u persoonlijke en juiste informatie, producten en service te bieden. U kunt hierover meer lezen in onze privacy policy.