Koffiebonen kopen

koffiebonen kopen

Marcafè Diamante

Koffiebonen kopen

Koffiebonen kopen voor thuis of op kantoor? Hendriks Coffee Comfort heeft een ruim aanbod aan bonen waarmee u de lekkerste kopjes koffie op tafel zet. Wij zijn, net als u, gek op lekkere koffie! Daarom hebben wij heerlijke melanges samengesteld op smaak en kwaliteit. Liefhebber van een milde kop koffie? Of juist fan van een sterke kop koffie? Geen probleem, want bij Hendriks coffee vindt u melanges voor iedereen! Voordat u een keuze maakt om koffiebonen te kopen, is het belangrijk dat deze eerst goed worden geproefd en getest. U kunt onze melanges proberen door contact met ons op te nemen of via onze webshop een proefpakket te bestellen.

Koffiebonen van Italiaanse topkwaliteit kopen

Koffiebonen kopen; het kan een zoektocht worden voordat u de juiste vindt die het beste bij uw wensen en behoeften passen. Gelukkig kunt u bij het ruime aanbod van Hendriks coffee terecht om koffiebonen van hoge kwaliteit te kopen. Hendriks Coffee importeert bonen van het Italiaanse merk Marcafè, de koffiebrander uit Italië die de koffie brandt op moderne wijze. De karakteristieke branding resulteert in een fantastische en uitgesproken smaak. Alle liefhebbers van een krachtig kopje koffie, adviseren wij om deze koffiebonen van Marcafè te kopen. Proberen? Dat kan! Bestel een Marcafè proefpakket in onze webshop.

koffiebonen kopen

Marcafè Proefpakket

Koffiebonen kopen bij Hendriks Coffee Comfort

Het begrip koffiebonen is zeer breed. Kiest u voor Arabica? Of toch Robusta? Sterke bonen? Of toch mildere bonen? Arabica bonen zijn namelijk goed voor mildere kopjes koffie en de bonen die zowel Arabica als Robusta zijn, hebben een iets sterkere smaak. In ons ruime assortiment aan blends vindt u zowel Arabica bonen als melanges. Wij staan klaar om u te helpen bij het kiezen van een de ideale blend!

Koffiebonen kopen? Neem een kijkje op onze pagina met koffiebonen of vraag een proefpakket koffiebonen aan in onze webshop. Ook kunt u langskomen bij onze showroom om de kopjes koffie te proeven!