Latte macchiato machine

Latte macchiato machine

Een latte machiato machine voor thuis of op kantoor aanschaffen? Bij Hendriks Coffee vindt u de beste koffiemachines waarmee u gegarandeerd de lekkerste kopjes koffie op tafel zet. De Jura machines uit ons aanbod zijn de apparaten uit de professionele GIGA serie en de Impressa C of A-serie. Daarnaast heeft u ook nog de keuze uit de koffiemachines die horen bij de scherp geprijsde ENA-serie. Al onze Jura koffiezetapparaten zijn direct uit voorraad te leveren. Heeft u uw apparaat op een werkdag of zondag besteld voor 18:00 uur? Dan kunt u de volgende dag al genieten van heerlijke koffie uit de Jura latte macchiato machine!

Voor welke latte macchiato machine u ook kiest, Hendriks coffee levert altijd kwaliteit!

Latte macchiato machine van Jura

De latte macchiato machine is ideaal wanneer u liefhebber bent van melkspecialiteiten. In ons aanbod vindt u koffiezetapparaten die thuis en op kantoor goed te gebruiken zijn. Met de Jura WE8 Dark Inox Professional bent u bijvoorbeeld met één druk op de knop verwijderd van een cappuccino, latte macchiato of flat white. De opschuimer voor microfijnschuim geeft een prachtig melkschuim die stevig én vol van smaak is. Dit apparaat is uitermate geschikt voor thuis of op kantoor.

De Jura koffiemachines worden onder andere gekenmerkt door innovatie, precisie en kwaliteit. Dit is terug te zien in de eenvoudige bediening, het optimale koffieresultaat en sublieme design!

Jura ENA Micro 90 Dark Inox

Jura ENA Micro 90 Dark Inox

Latte macchiato machine van Hendriks

Naast de koffiemachine van Jura, kunt u ook terecht bij de koffiezetapparaten van Hendriks, wanneer u op zoek bent naar een latte macchiato machine. Onze BusinessLine apparaten zijn namelijk uitermate geschikt voor het maken van de lekkerste latte’s! Ook wanneer u fan bent van een espresso, ristretto of cappuccino, zijn de koffiemachines van Hendriks, ideaal!

Meer weten? Bekijk het gehele aanbod in onze webshop of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

HC BusinessLine Instant

HC BusinessLine Instant