Nijmegen

Hendriks Coffee Nijmegen

Hendriks Coffee Nijmegen

Vanaf 20 oktober 2018 is onze vestiging in Nijmegen open! Op de Nina Simonestraat 80 bent u van harte welkom voor alles omtrent uw koffievoorziening thuis of op het werk.

Onze openingstijden in Nijmegen:

MaandagOp afspraak*
DinsdagOp afspraak*
Woensdag12.00 - 18.00
Donderdag12.00 - 18.00
Vrijdag10.00 - 18.00
Zaterdag10.00 - 16.00

*Alleen voor zakelijke klanten

 

Waarvoor kunt u in Nijmegen bij ons terecht?

U kunt bij ons in Nijmegen terecht voor de volgende producten en diensten:

Koffie & Thee


Onderhoudsmiddelen


Verkoop Jura koffiemachines voor thuis


Verkoop & Lease Jura koffiemachines op het werk


Verkoop & Lease van onze eigen zakelijke koffiemachines op het werk


Inleveren en ophalen reparaties/onderhoud voor Jura koffiemachines voor transport naar servicecenter in Zevenaar

Jura Nijmegen
koffiebonen

Koffie & Thee

Ons assortiment stellen wij met zorg samen voor de beste kwaliteit. Zo hebben wij onze eigen koffiemelanges samengesteld met onze koffiebrander en importeren wij een Italiaanse koffie die een uitgesproken smaak heeft en perfect is in volautomaten.

Verder hebben wij ook kwaliteit thee van Just T en Sunleaf thee met een grote variëteit in smaken. Wij kunnen u ook voorzien in alles rondom het kopje koffie of thee.

Onze Koffie
Onze Thee

Onderhoudsmiddelen

Ook voor onderhoudsmiddelen als reinigingstabletten, ontkalkingsmiddel, melkreinigers en waterfilters bent u bij ons in goede handen. Zo hebben wij alle reinigingsmiddelen van Jura op voorraad, maar hebben wij tevens ook een eigen huismerk en Durgol ontkalker.

Weet u niet wat het beste is voor uw koffiemachine? Dan helpen wij u graag verder wat in uw situatie het beste kunt doen.

Onderhoudsmiddelen
jura nijmegen

Jura Koffiemachines voor thuis in Nijmegen

Wanneer u aan het oriënteren bent naar een nieuwe Jura koffiemachine en woonachtig bent in de regio Arnhem Nijmegen, kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Nijmegen. Wij hebben diverse Jura koffiemachines ter demonstratie staan die u uitgebreid kunt testen om uzelf te overtuigen van de Zwitserse kwaliteit die Jura te bieden heeft! Tevens geven wij vrijblijvend advies zodat u de juiste keuze kunt maken wat het beste bij u past.

Jura Thuis

Verkoop & Lease Jura Professional koffiemachines in Nijmegen

Hendriks Coffee is geautoriseerd dealer van Jura Professional koffiemachines in de regio Nijmegen. Deze koffiemachines zijn gemaakt voor zakelijk gebruik en zijn zeer geschikt voor kleine kantoren tot aan de grote kantoren en horeca. Jura Professional heeft verschillende koffiemachines in hun assortiment en wij helpen u graag bij de keuze welke Jura Professional koffiemachine u het beste kunt gebruiken op het werk.

Ook de Jura koffiemachines voor zakelijk gebruik staan in onze showroom in Nijmegen. Hier kunt u de Jura koffiemachines zelf proberen en kijken welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Tevens is het mogelijk om bij ons de Jura koffiemachines te leasen voor een vast bedrag per maand!

Jura Professional
Jura koffiemachine nijmegen
Hendriks Coffee koffiemachines

Hendriks Coffee koffiemachines

Hendriks Coffee produceert haar eigen koffiemachines voor de zakelijke markt in Zevenaar. Met zeker 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van koffiemachines hebben wij een eigen automatenlijn gelanceerd.

Omdat wij zelf producent zijn, kiezen wij voor betrouwbare en duurzame componenten die de kwaliteit van de koffie bepalen.

Ontdek onze koffiemachines

Onderhoud & Reparatie Jura koffiemachines

Problemen met je Jura koffiemachine? Hiervoor kun je ook bij Hendriks Coffee in Nijmegen terecht. Wij repareren en onderhouden Jura koffiemachines voor thuisgebruik en zakelijk gebruik.

In Nijmegen kunt u uw Jura koffiemachine aanmelden voor reparatie en/of onderhoud. Wij zullen deze dan kosteloos vervoeren naar ons servicecenter in Zevenaar om uw machine te repararen/onderhouden.

Over Onderhoud & Reparatie
onderhoud