OfficeLine ES

OfficeLine ES

OfficeLine ES
OfficeLine ESKlein van stuk, grote prestaties

Deze compacte machine past in vrijwel iedere kantine of kantoor en bereidt de perfecte koffie en espresso voor je collega's en klanten. In combinatie met 2 instant containers voor melktopping en cacao biedt deze machine een ruim productaanbod van cappuccino tot choco-de-luxe. Door gebruik van instant melk hoef je de machine maar 1 keer in de week te reinigen en dus heb je minder omkijken naar deze machine.


Jura thuis koffie

Zwitserse Ditting molen

Om goede koffie te zetten is de maaleenheid een kritisch component. Daarom hebben wij in onze espresso koffiemachines gebruik gemaakt van Ditting molens. Deze molen kan tot wel 300 shots per dag leveren aan versgemalen koffie om alle aroma’s in uw kop koffie te krijgen.Procesbeheersing

De software van onze eigen koffiemachines hebben wij zo ontwikkeld dat wij het proces van het koffiezetten tot in de puntjes kunnen reguleren en dus beheersen. Dit betekent dat wij onze machines perfect afstellen op de koffie om het beste uit de koffiebonen te halen met als eindresultaat een perfecte kop koffie.


Touch & Start

Door het overzichtelijke touchscreen kunt u met een druk op het scherm een preselectie maken in het hoofdmenu en vervolgens in het productmenu eenvoudig de bereiding starten. Het hoofdmenu en productmenu zijn vrijwel volledig naar uw wensen in te stellen om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor u.


Meer weten of een proefplaatsing?

Kom dan langs in onze showroom in Zevenaar om de machine te testen en ervaar het gemak en de smaak die deze machine biedt! Ook als u onze koffiemachine wilt testen in uw bedrijf dan verzorgen wij graag een proefplaatsing om u te overtuigen!


Navigeer naar:

offerte
Koffiebonen
Jura Zakelijk
contact HCC

 


Vrijblijvend advies?

Weet u niet welke machine goed bij u past? Wij helpen u graag bij uw keuze en weten welke Jura koffiemachine geschikt is voor u. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze adviseur!

Stel uw vraag!

Uw Naam (Verplicht)

Uw e-mailadres (Verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp(Verplicht)

Uw vraag

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. De bovenstaande gegevens gebruiken wij om u persoonlijke en juiste informatie, producten en service te bieden. U kunt hierover meer lezen in onze privacy policy.