OfficeLine IN

OfficeLine IN

OfficeLine
OfficeLine INCompacte krachtpatser

Klein van stuk, sterke prestaties. Deze compacte machine is de kleinste variant in de Instant serie en past daarmee al snel op een keukenaanrecht. In een handomdraai zet deze machine het gewenste product wat eenvoudig via het touchscreen te selecteren is.
Door het formaat is deze machine perfect voor kleine kantoren en/of winkels.


snel koffiemachine

Perfect voor kleingebruik

Als u een klein kantoor of een winkel heeft, dan is een koffiemachine al snel te groot. Met deze compacte machine kunt u deze op een aanrecht op keukenblad zetten en daarnaast ook nog eens op de kosten letten.


Optimale smaak door procesbeheersing

De software van onze eigen koffiemachines hebben wij zo ontwikkeld dat wij het proces van het koffiezetten tot in de puntjes kunnen reguleren en dus beheersen. Dit betekent dat wij onze machines perfect afstellen op de koffie om het beste uit de producten te halen met als eindresultaat een perfecte kop koffie.
Mogen wij u ook overtuigen door middel van een proefplaatsing?


Touch & Start

Door het overzichtelijke touchscreen kunt u met een druk op het scherm een preselectie maken in het hoofdmenu en vervolgens in het productmenu eenvoudig de bereiding starten. Het hoofdmenu en productmenu zijn vrijwel volledig naar uw wensen in te stellen om het zo eenvoudig mogelijk te maken voor u.


Meer weten of een proefplaatsing?

Kom dan langs in onze showroom in Zevenaar om de machine te testen en ervaar het gemak en de smaak die deze machine biedt! Ook als u onze koffiemachine wilt testen in uw bedrijf dan verzorgen wij graag een proefplaatsing om u te overtuigen!


Navigeer naar:

offerte
Koffiebonen
Jura Zakelijk
contact HCC

 


Vrijblijvend advies?

Weet u niet welke machine goed bij u past? Wij helpen u graag bij uw keuze en weten welke Jura koffiemachine geschikt is voor u. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met onze adviseur!

Stel uw vraag!

Uw Naam (Verplicht)

Uw e-mailadres (Verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp(Verplicht)

Uw vraag

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. De bovenstaande gegevens gebruiken wij om u persoonlijke en juiste informatie, producten en service te bieden. U kunt hierover meer lezen in onze privacy policy.