Ons Team

onsteam

Ons Team

Met passie voor koffie en de koffietechniek staat ons team altijd voor u klaar om de beste kwaliteit en service te leveren.

Vragen? Neem dan direct contact met ons op!

 

Onze medewerkers

Erik Hendriks

ERIK

Espressobaas

Erik slaat nooit een aanbod voor een espresso af. Met een espresso in zijn hand helpt Erik je graag verder als je op zoek bent naar een nieuwe machine of de juiste koffie bij je thuis of op het werk en kantoor wilt.

Peter Hendriks

PETER

Koffiebaas

Met officiële koffiediploma's is Peter onze barista in huis en kan je eindeloos alles over koffie vertellen. Peter zie je bij ons terug in het hele bedrijf van frontend tot backend.

Joris Hendriks

JORIS

Ontwikkelbaas

Joris is het brein achter onze eigen productie automatenlijn. Iedere dag is hij de koffiemachines aan het optimaliseren en test hij de koffiemachines maar al te graag.

Thijs

THIJS

Klantadviseur

Met altijd een goed humeur en enthousiasme staat Thijs iedereen graag te woord. Thijs verzekert je in ieder geval van een leuk aanbod voor een nieuwe koffiemachine of koffievoorziening.

Mitchell

MITCHELL

Servicemonteur

Geboren met een schroevendraaier in zijn hand zorgt Mitchell ervoor dat jouw koffiemachine onderhouden blijft en bij reparatie weer perfect werkt.

Nicole

NICOLE

Administratie

Nicole verzorgt onze boekhouding en krijgt van ons alleen een perfecte cappuccino als de administratie perfect is. Tot nu toe hebben wij Nicole alleen nog maar perfecte cappuccino geschonken.

Nigel

NIGEL

Junior Ontwikkelaar

Nigel assisteert Joris onder het genot van een kop koffie bij de ontwikkeling en concepting van koffiemachines.

Daan

DAAN

Magazijn-/productiemedewerker

In no-time zorgt Daan er altijd weer voor dat ons magazijn er weer spik en span bij staat en dat er weer nieuwe machines geproduceerd worden.

 

[instagram-feed hashtag="#hendrikscoffee"]