Over Hendriks Coffee Comfort

Wie zijn wij?

Begin 2011 zijn wij in Zevenaar, op bedrijventerrein Hengelder, gestart met het bedrijf Hendriks Product Development B.V.. Met ruim 15 jaar ervaring in het ontwikkelen voor de vending markt, hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn we begonnen met het ontwikkelen van een eigen koffieautomatenlijn. Met onze eigen koffiemachinelijn streven wij naar gebruiksgemak, een hoge betrouwbaarheid en een goede productbereiding. De koffiemachinelijn heet de BusinessLine en doelt op het zakelijk segment van 10 tot 50 gebruikers per machine. De BusinessLine is verkrijgbaar voor instant koffie, freshbrew koffie en espressobonen.
De nieuwste lijn waarmee wij bezig zijn is de OfficeLine. Deze lijn is compact en smal, maar kent hoge en stabiele prestaties.

Met de ontwikkeling van de machines zijn wij onze machines steeds beter aan het afstellen om zo de beste kop koffie te bereiden. Dit was dan ook de aanleiding om naast de ontwikkeling en productie van koffiemachines een start te maken met het leveren van koffie, die perfect in de machines afgesteld wordt. Wij zien de koffiemachine dan ook als het kloppend hart van de koffievoorziening. Deze moet dus goed afgesteld zijn, eenvoudig zijn in gebruik en storingvrij kunnen draaien.

Naast onze eigen ontwikkelde koffiemachines bieden wij ook kwaliteit machines van het Zwitserse merk Jura aan. Wij zijn begonnen met de Professional serie, maar door de hoge vraag naar particuliere modellen zijn wij ook Jura dealer voor thuisgebruik geworden en zelfs Jura GIGA-dealer. Wij kunnen dus het gehele assortiment van Jura aanbieden en met onze expertise in koffiemachines, kunnen wij een deskundig advies geven passend bij uw wensen en behoeften.

Mocht u meer willen weten over ons bedrijf of wat wij voor u kunnen betekenen, dan bent u altijd welkom in onze showroom in Zevenaar. De koffie staat altijd klaar!

Familie Hendriks

(v.l.n.r. Peter Hendriks, Joris Hendriks, Erik Hendriks)