Showroom / Winkel

Showroom / Winkel

U kunt onze showroom /winkel vinden in Zevenaar, Hengelder 24. Hier bent u altijd van harte welkom om naar de mogelijkheden te kijken voor op het werk of voor bij u thuis.

Koffie op het werk


Koffiemachines


Bent u op zoek naar een koffiemachine voor op het werk? Wij hebben diverse mogelijkheden voor bedrijven vanaf 5 werknemers waarbij een volautomaat de oplossing biedt om uw collega’s te voorzien van een goede kop koffie.


Koffie & toebehoren

Hendriks Coffee Comfort levert ook koffie en alle toebehoren voor uw koffievoorziening. Zo kunt u gemakkelijk bij ons bestellen en worden bestellingen snel geleverd. Tevens is het mogelijk dat wij uw voorraadbeheer bijhouden om u te ontzorgen.


Service

Service staat bij ons hoog in het vaandel en wij streven er dan ook naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen met snelle leveringen en service. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheden om u het zo gemakkelijk mogelijk te maken.


Voor u thuis


Jura Koffiemachines


Wanneer u aan het oriënteren bent naar een nieuwe koffiemachine, kom dan een kijkje nemen in onze showroom. Wij hebben diverse Jura koffiemachines ter demonstratie staan die u uitgebreid kunt testen om uzelf te overtuigen van de Zwitserse kwaliteit die Jura te bieden heeft!
Tevens geven wij vrijblijvend advies zodat u de juiste keuze kunt maken wat het beste bij u past.


Koffie & toebehoren

Ook verkopen wij koffie aan particulieren en bieden wij alle Jura onderhoudsmiddelen en accessoires aan. Wij geven u graag advies over de juiste onderhoudsmiddelen en het gebruik daarvan.


Service & Onderhoud


Wanneer u problemen heeft met uw koffiemachine, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze kennis van koffiemachines kunnen wij uw koffiemachines repareren en goed onderhouden en dat alles tegen een scherpe prijs.
Voor de volgende merken bieden wij service en onderhoud: Jura, Siemens, Bosch, Saeco, DeLonghi, Melitta, Krups, Nivona, ECM, AEG, Francis Francis. Mocht het merk er niet bij staan, dan horen wij dat graag, vaak kunnen wij u alsnog verder helpen!