Reparatie en Onderhoud koffiemachine

Jura reparatie

Onderhoud & Reparatie voor Jura koffiemachines

Met onze specialisme in Jura koffiemachines kunnen wij ook het onderhoud en de reparatie aan uw Jura koffiemachine machine verzorgen. Wij hanteren geen vaste reparatietarieven gebonden aan de leeftijd van uw Jura koffiemachine. Wij doen na onderzoek u eerst een prijsopgaaf zodat u weet waar u aan toe bent om uw machine weer in orde te maken.
Door onze expertise op het gebied van Jura weten wij vaak snel en kostenefficiënt te repareren. Wij streven naar een doorlooptijd van 2 tot 3 werkdagen, zodat u weer snel koffie kunt drinken!

Heeft u een storing met uw Jura koffiemachine? Kijk dan hier wat u zelf kunt doen!

 

Jura Onderhoud & Reparatie bij Hendriks Coffee

Onderhoud


Reparatie


Hoe gaat het in zijn werk?


Veelgestelde vragen

Jura Nijmegen

Onderhoud

Bij een onderhoudsbeurt lopen wij uw koffiemachine compleet na en maken wij de machine binnen geheel schoon van koffieresten waar u zelf niet bij kunt. Wij halen uw zetgroep, maaleenheid en koffie-uitloop uiteen om deze grondig te reinigen en de rubbers te vervangen zodat u weer optimaal kunt genieten van uw kop koffie.
Onze voordelen:

 • Dagservice; Op afspraak kunnen wij uw machine inplannen voor service. Wanneer u dan ‘s ochtends voor 10.00 de koffiemachine brengt, kunt u deze vanaf 16.00 weer ophalen!*
 • Eerlijk advies over de status van uw koffiemachine
 • Complete reiniging zetgroep, maaleenheid en koffieuitloop

*Voorwaarden:

 • Uw Jura koffiemachine dient hierbij nog koffie te zetten. Bij grotere defecten kunnen wij niet garanderen dat de machine dezelfde dag weer klaar staat.
 • U maakt vooraf telefonisch een afspraak met ons via 0316-294771 en plannen de koffiemachine in.
 • Dagservice is uitsluitend mogelijk bij onze vestiging in Zevenaar.

Jura koffiemachines
Jura Premium Partner

Reparatie

Wanneer uw Jura koffiemachine defect is, dan maken wij deze graag voor u. Ook voor reparatie geldt dat wij een laag tarief hanteren en alleen de onderdelen berekenen die vervangen hoeven te worden. Wij rekenen geen vaste reparatietarieven en kijken niet naar de leeftijd van uw Jura koffiemachine. De duur van de reparatie is afhankelijk van de levertijd van de onderdelen, maar doorgaans bedraagt de doorlooptijd 3 werkdagen.

Onze Voordelen:

 • Geen onderzoekskosten; Wij doen een vrijblijvend onderzoek naar de oorzaak van het defect
 • Kosten worden vóór reparatie aan u bekend gemaakt, zo weet u altijd waar u aan toe bent en geen extra kosten achteraf
 • Eerlijk advies over de status van uw koffiemachine
 • No cure, no pay; Mocht het zo zijn dat uw koffiemachine niet meer te repareren is of niet meer de moeite waard, dan berekenen wij geen kosten. U kunt de machine vervolgens afhalen of wij verwijderen de machine voor u.
 • Desgewenst kunnen wij ook direct de inruilwaarde van uw Jura koffiemachine bepalen wanneer u een nieuwe Jura koffiemachine bij ons aanschaft.

jura

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij proberen zo transparant mogelijk te werk te gaan en daarbij leggen wij graag uit hoe onze werkwijze gaat:

 • U brengt uw Jura koffiemachine bij onze vestiging in Zevenaar of Nijmegen tijdens openingstijden
 • Wij zullen uw machine- en contactgegevens noteren en wensen/klachten. Hiervan ontvangt u van ons een innamebewijs op papier of digitaal
 • Wij nemen uw koffiemachine in onderzoek en stellen een prijsopgave op die vóór reparatie met u wordt gecommuniceerd
 • Tijdens de reparatie en/of onderhoud kunt u de status van uw koffiemachine volgen via ons systeem
 • Wanneer de machine weer gereed staat om afgehaald te worden, nemen wij contact met u op en kunt u de machine desgewenst afhalen in Zevenaar of Nijmegen.
 • U krijgt 6 maanden garantie op onze uitgevoerde werkzaamheden en vervangen onderdelen.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier onze veelgestelde vragen.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

FAQ

Doen jullie ook andere merken dan Jura koffiemachines?

 

Nee, per 1 januari 2019 zijn wij gestopt met de reparatie en het onderhoud van andere merken dan Jura koffiemachines. Dit komt doordat de reparaties van andere merken koffiemachines hoog oplopen tegenover de aanschafsprijzen.


Ik heb een Jura zakelijke koffiemachine, doen jullie hier ook reparaties en onderhoud voor?

 

Voor Jura zakelijke machines kunnen wij ook reparatie en onderhoud verzorgen. Deze machines kunt u ook ter reparatie bij ons aanbieden voor reparatie en onderhoud. Voor zakelijke machines gelden andere tarieven, hiervoor kunt u met ons contact opnemen.

Is uw Jura koffiemachine aangesloten op het vaste waternet? Neem dan contact met ons op, voor deze types kunnen wij service op locatie verlenen.


Komen jullie aan huis repareren?

 

Nee, voor alle machines geldt dat deze aangeboden kunnen worden in onze vestiging in Zevenaar of Nijmegen.


Regelen jullie ook transport van de koffiemachine?

 

Alleen voor zakelijke klanten bieden wij pick-up & return service aan, waarbij onze chauffeur de machine ophaalt en, na reparatie in ons servicecentre, weer terugplaatst.


Hebben jullie leenmachines beschikbaar?

 

Afhankelijk van beschikbaarheid kunt u tijdens het onderhoud of reparatie aan uw koffiemachine een leenmachine krijgen. Kosten voor een leenmachine bedragen €25,00 gedurende de looptijd van de reparatie / onderhoud.


Kan ik mijn machine ook via de pakketdienst naar jullie opsturen?

 

Dat is mogelijk, maar raden wij sterk af omdat het risico op beschadigingen tijdens transport erg hoog is. Het opsturen van uw koffiemachine is geheel op eigen risico.


Hoe lang ben ik mijn koffiemachine ongeveer kwijt?

 

Gemiddeld bedraagt de doorlooptijd ongeveer 3 werkdagen dat wij uw machine weer gereed kunnen hebben. Mochten wij onderdelen niet op voorraad hebben bij een reparatie, dan dient u rekening te houden met ongeveer een week.