Reparatie en Onderhoud koffiemachine

Reparatie en Onderhoud

Hendriks Coffee Comfort verzorgt reparatie en onderhoud voor vrijwel alle merken koffiemachines. Door onze expertise kunnen wij snelle service bieden met een hoge kwaliteit die uiteindelijk tot kostenbesparing voor u leidt.

Heeft u een storing met uw Jura koffiemachine? Kijk dan hier wat u zelf kunt doen!


Onderhoud

Bij een onderhoudsbeurt lopen wij uw koffiemachine compleet na en maken wij de binnenkant geheel schoon. Wij halen uw zetgroep uiteen om deze grondig te reinigen en de rubbers te vervangen zodat u weer optimaal kunt genieten van uw kop koffie.

  • Dagservice; Op afspraak kunnen wij uw machine inplannen voor service. Wanneer u dan ‘s ochtends voor 10.00 de koffiemachine brengt, kunt u deze vanaf 16.00 weer ophalen!
  • Complete reiniging zetgroep, slangen en uitloopjes

Reparatie

Wanneer uw koffieapparaat stuk is, dan maken wij die graag voor u. Ook voor reparatie geldt dat wij een laag tarief hanteren. De duur van de reparatie is afhankelijk van de levertijd van de onderdelen.

  • Voor €25,00 (incl. BTW) onderzoeken wij uw koffiemachine en doen u een prijsopgave voor de reparatie van uw koffiemachine. Deze onderzoekskosten vervallen wanneer u de machine laat repareren door ons
  • De reparatiekosten worden vóór reparatie aan u bekend gemaakt, zo weet u altijd waar u aan toe bent

Merken voor reparatie en onderhoud

Jura, Saeco, Siemens, Bosch, La Messoni, DeLonghi, Nivona, ECM, Krups, AEG, Francis Francis. Heeft u een merk die hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op!

Onze werkplaats

In onze eigen werkplaats onderhouden en repareren wij al sinds ons bestaan diverse koffiemachines zowel volautomaten als ook halfautomaten. Met onze expertise op het gebied van koffiemachines weten wij snel de oorzaak te vinden en te verhelpen.


Vraag direct onderhoud & Reparatie aan!

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw email (verplicht)

Machinemerk

Omschrijf het defect en/of uw wensen

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. De bovenstaande gegevens gebruiken wij om u persoonlijke en juiste informatie, producten en service te bieden. U kunt hierover meer lezen in onze privacy policy.