Thuisgebruik

koffiemachines

Koffie voor Thuis

Wanneer u op zoek bent naar koffie, thee, een nieuwe Jura koffiemachine of onderhoud en reparatie voor uw koffiemachine, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij verkopen koffie, thee en Jura koffiemachines voor thuisgebruik. In onze showroom/winkel kunt u onze koffie en thee proberen en ook de koffiemachines.

U kunt ook via onze webshop direct bestellen

 

Hendriks Coffee voor thuis

bonen koffie koffiebonen

Koffiebonen

Wij hebben verse koffiebonen in ons assortiment van mild tot sterk. Onze koffie eens proberen? Wij hebben diverse proefpakketten samengesteld zodat u deze kunt proberen.

Jura koffiemachines

Jura koffiemachines

Op zoek naar de beste Jura koffiemachine voor thuis? Wij helpen u graag bij deze keuze en geven u vrijblijvend advies over welke Jura koffiemachine bij u past.

Onderhoud Reparatie

Onderhoud & Reparatie

Als u problemen met uw koffiemachine heeft of periodiek onderhoud aan uw koffiemachine wil laten uitvoeren, dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij doen voor vele merken koffiemachines serivice en onderhoud.

thee

Thee

Wij hebben verschillende soorten thee voor bij u thuis. Wij hebben thee van het merk JUST T en Sunleaf thee met veel verschillende smaken.

Jura koffiemachines

Onderhoudsmiddelen

Standaard hebben wij vele onderhoudsmiddelen voor uw koffiemachine op voorraad. U kunt ze kopen in onze showroom/winkel of via onze webshop.

Webshop

Webshop

Instant koffie is de snelle manier van koffie op het werk en laat op het gebied van smaak vaak te wensen over. Wij hebben een instant koffie die in combinatie met onze koffiemachines goed in de smaak zal vallen.