Visie & Missie

visie

Onze visie

Wij zien de koffie- en theemarkt veranderen waar kwaliteit en betrouwbaarheid steeds belangrijker worden. Men hecht veel waarde aan de smaak van koffie en thee dan voorheen en drinken liever goede kwaliteit koffie en thee in kleinere aantallen. Koffie en thee moet ten alle tijden beschikbaar zijn, want koffie en thee is tegenwoordig onmisbaar in iedereens lifestyle.

 

Onze missie

Wij willen bedrijven en particulieren voorzien van goede kwaliteit koffie, thee, middelen en diensten op een transparante en eerlijke wijze. Smaak verschilt per persoon en bedrijf en iedereen is anders dus geven wij je graag persoonlijk advies.
Verder staat service bij ons hoog in het vaandel, want alleen met goede service kunnen problemen voorkomen en ook snel goed opgelost worden. Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden, want wij houden van tevreden klanten!

missie

 

tevreden klant

Wilt u ook een tevreden klant van ons worden?

Loop dan eens binnen in onze showroom of neem contact met ons op per e-mail of bel ons. Wij gaan graag persoonlijk met u in gesprek en helpen u graag verder met uw wensen en behoeften.

De koffie en thee staan altijd klaar bij ons!