Koffie op het werk

koffie op het werk

Koffie op het werk

Koffie op het werk voor klein en groot wordt verzorgd door Hendriks Coffee comfort. Wij verzorgen koffievoorzieningen in bedrijven, van een kleine kapsalon tot grote productiebedrijven. Dit is onze core business! Wij proberen de koffie op het werk zo goed mogelijk te regelen, zodat u hier weinig omkijken naar heeft en lekker geniet van heerlijke koffie. Tevens denken wij graag met u mee over de invulling van uw koffievoorziening. Op deze manier bieden wij altijd de beste oplossing in uw situatie. Dat is koffie op het werk door Hendriks Coffee Comfort!

Gratis Proefplaatsing?

Proefplaatsing

Koffie op het werk met een koffiemachine van Hendriks Coffee

Wilt u onze koffie proberen en/of onze koffiemachines testen? Dat is geen probleem, want wij verzorgen graag een proefplaatsing om u te overtuigen van onze producten en diensten. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op of bel direct 0316-294771!

Waarom koffie op het werk van Hendriks Coffee?

Koffie op het werk is een wens op het gebied van koffievoorziening, die wij graag voor u vervullen. Het is namelijk ons doel om uw wensen en behoeften binnen koffievoorziening te vervullen. Wij doen dit door onze producten en diensten aan te passen naar uw wensen en behoeften. Zo wordt dit voor u het makkelijkst! Tevens zijn onze producten met zorg samengesteld, zodat u kunt genieten van iedere kop koffie. Al onze producten worden perfect afgesteld op onze koffiemachines, uw wens en smaak.

Hendriks Coffee ontwikkelt en produceert al 20 jaar zijn eigen koffiemachines in Zevenaar. Door deze kennis en ervaring weten wij precies hoe de koffiemachines gepersonaliseerd kunnen worden op uw wensen! Daarnaast willen wij ook de beste service leveren. Wanneer er zich een probleem voordoet, dan doen wij er alles aan om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. In bijna alle gevallen is dit direct opgelost, zodat u snel weer kunt genieten van heerlijke koffie, ook op het werk!


Vraag hier direct uw offerte aan

Uw contactgegevens

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Plaats (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw Koffievoorziening

Kies de onderdelen waarvoor u de offerte wilt aanvragen (Meerdere keuzes mogelijk)
KoffieKoffiemachinesService & Onderhoud

Hoeveel medewerkers heeft u?

Kies uw gewenste soort koffie
KoffiebonenFresh BrewVriesdroog/InstantIk weet het nog niet

Eventuele wensen of opmerkingen: