Koffiemachines

Koffiezetapparaat kantoor

Een koffiezetapparaat op kantoor is een groot onderdeel van de koffievoorziening. De koffiemachine is uiteindelijk het middel om een lekkere kop koffie mee te bereiden. Afhankelijk van verschillende factoren kiest u de machine die bij uw wensen en behoeften past. In ons brede assortiment vindt u diverse koffiemachines die bij deze wensen en behoeften passen. Naast dat wij koffiemachines uit eigen ontwikkeling en productie hebben, hebben wij ook Jura koffiemachines.

Persoonlijk advies over een koffiezetapparaat op kantoor? Of wilt u een vrijblijvend aanbod van Hendriks Coffee Comfort? Dan kunt u contact met ons opnemen of binnenlopen in onze showroom. 

Vind het ideale koffiezetapparaat voor op kantoor

Een koffiezetapparaat voor op kantoor draagt bij aan de stemming en werklust van uw medewerkers. Voordat de definitieve keuze voor een koffiezetapparaat op kantoor wordt gemaakt, is het handig om uzelf goed te informeren.

 


Koffie op het werk kantoor 

BusinessLine ES

De BusinessLine ES koffiemachine bereidt op basis van verse bonen diverse espressospecialiteiten. Met deze machine bereidt u eenvoudig de lekkerste cappuccino’s, latte macchiato’s en chocolademelk. Dit door middel van de instant topping en cacao. Dit koffiezetapparaat is geschikt voor grootgebruik van 10 tot 50 personen, ideaal voor op kantoor!


Koffie op het werk kantoor 

BusinessLine IN & INs

De BusinessLine IN & Ins serie zijn professionele koffiemachines die bekend staan om haar snelle en stabiele prestaties. Een kop koffie op basis van instantkoffie wordt binnen 8 seconden bereidt. Deze koffiemachines zijn ideaal voor op kantoor of bedrijfskantines, waarbij de bereidingstijd zo kort mogelijk moet zijn.


Koffie op het werk kantoor 

OfficeLine IN

De OfficeLine IN is de compacte instantmachine die geschikt is voor 5 tot 20 gebruikers. De machine kan slechts in enkele seconden een kop koffie bereiden op basis van instantkoffie. Dit apparaat wordt gekenmerkt door zijn compactheid en eenvoud.


Koffie op het werk kantoor 

Jura Impressa Xf50

De Jura Impressa Xf50 is het instapmodel van Jura voor de zakelijke markt. Deze koffiemachine kent een groter waterreservoir en grotere opvangbak voor het koffieresidu. Een ideaal apparaat voor op de werkvloer!


Koffie op het werk kantoor 

Jura Impressa XJ5 Professional

Maak kennis met het zakelijke model van Jura: De Jura Impressa XJ5. Hiermee kunt u tot 80 koppen per dag zetten. Pure koffie op kantoor? Deze machine is daarvoor zeer geschikt. Tevens is dit apparaat eenvoudig in bediening en gebruik.


Koffie op het werk kantoor 

Jura Impressa XJ6 Professional

De Jura Impressa XJ6 Professional is het zakelijke model van Jura waarmee tot 80 koppen per dag gezet kunnen worden. Het apparaat is eenvoudig in bediening en gebruik. Pure koffie op kantoor? Kies dan voor de Jura Impressa XJ6!


Koffie op het werk kantoor 

Jura Impressa XJ9 Professional

Cappuccino schenken op kantoor en aan uw klanten? Dan is de XJ9 Professional zeer geschikt in uw omgeving. De bediening is zeer eenvoudig door middel van het TFT-kleurendisplay en het design van de machine is strak. Het is mogelijk om met één druk op de knop een lekkere kop cappuccino of een Latte Macchiato te zetten.


Koffie op het werk kantoor 

Jura Impressa Xs9 OTC

Deze machine is de meest geplaatste machine van Jura in de zakelijke omgeving in Nederland. Door haar scherpe prijs/kwaliteit is deze machine waar voor uw geld. Deze machine heeft een kleiner bonenreservoir, maar dit is eenvoudig uit te breiden met enkele accessoires.


Koffie op het werk kantoor 

Jura GIGA X3 Professional & X3c Professional

Deze nieuwste zakelijke machine van Jura bevat alle kwaliteiten van de GIGA-lijn en heeft een scherpere prijs. Benieuwd naar waarom dit het perfecte koffiezetapparaat voor op kantoor is? Deze machine zet tot 120 koppen per dag, en kan met één druk op de knop 2 melkspecialiteiten tegelijk bereiden. Desgewenst is de GIGA X3 ook te leveren met een vaste wateraansluiting die de Jura GIGA X3c wordt genoemd.


Koffie op het werk kantoor 

Jura GIGA X7 Professional & X7c Professional

U hebt met de Jura GIGA X7 Professional de mogelijkheid om 2 verschillende soorten bonen in de machine te doen. Zo kunt u voor de koffiespecialiteiten een sterkere koffieboon nemen en een mildere koffie voor een kop koffie.


Koffie op het werk kantoor 

Jura GIGA X8 Professional & X8c Professional

Een professionele koffiemachine op kantoor hebben? Maak kennis met dit apparaat van Jura, de high-performance GIGA X8 Professional. Dit apparaat is met zijn stijlvolle uiterlijk voorzien van een unieke Speed-functie. Hiermee kan de koffiemachine in een recordtijd de perfecte koffie bereiden. De optimaal geëxtraheerde koffie wordt in de machine door middel van een extra bypass gemengd met heet water. Tijdens dit proces gaat er absoluut niets aan smaak verloren. De Speed-functie en de tijdbesparende, intuïtieve bediening maken de GIGA X8 Professional ideaal voor gebruik op grote kantoren of cateringlocaties.


Koffie op het werk kantoor 

Jura GIGA X9 Professional & X9c Professional

Met de kracht van drie thermoblokken en drie pompen bereidt de edele volautomaat met één druk op de knop alle koffiespecialiteiten en koffiespecialiteiten, met melk op het hoogste niveau direct in tweevoud. In het professionele bereik telt snelheid. Meerdere verwarmings- en doorloopsystemen betekenen een grotere heetwater capaciteit. Dit tot wel 30 liter per uur!


Koffiezetapparaat voor op kantoor van Hendriks Coffee

Voor een koffiezetapparaat op kantoor bent u bij Hendriks Coffee aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze professionele koffiemachines, zoals een latte macchiato machine of een Jura espressomachine

Stel uw vraag!

Uw Naam (Verplicht)

Uw e-mailadres (Verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp(Verplicht)

Uw vraag

[/span4]