Zakelijk

Koffie op het werk & kantoor


Kwaliteit koffie en nevenproducten

Hendriks Coffee Comfort levert kwalitatief hoogwaardige producten zodat u de beste kwaliteit krijgt en iedere dag van uw kop koffie op het werk kunt genieten. Zo zorgen wij dat onze ingrediënten perfect afgesteld zijn in de koffiemachine, zodat storingen en reparaties voorkomen worden. De koffies van Hendriks Coffee Comfort zijn met zorg samengesteld en betreft een private label met de nodige kwaliteitseisen.

Betrouwbare en eenvoudige machines

De kwaliteit van uw kop koffie wordt niet alleen bepaald door de soort koffie maar ook door een juiste afstelling van de koffiemachine. Het is de kunst om de machine zó af te stellen, dat de koffie de perfecte balans heeft en de maximale smaak uit de koffieboon wordt gehaald. Wij hebben het zetproces volledig gecontroleerd en op onze koffies afgesteld dat het maximale resultaat leidt tot de perfecte kop koffie. Daarnaast hebben wij onze machine zo ontworpen en geproduceerd, dat storingen vrijwel niet voorkomen en dat de gebruiker snel en eenvoudig de machine eigen maakt in gebruik en reiniging.

Naast onze eigen machines voeren wij ook het zakelijke assortiment van Jura koffiemachines. Dit Zwitserse merk is al jaren een begrip in de koffiewereld en staat voor een hoge kwaliteit koffiemachines. Koffie en koffiespecialiteiten kennen een perfecte bereiding met deze machines.

Snelle en goede service

Service staat bij Hendriks Coffee Comfort hoog in het vaandel. Wanneer er een storing of een probleem is, doen wij er alles aan om zo snel en zo goed mogelijk dit op te lossen. Wat wij ook onder service zien is verder denken samen met de klant. Wij kijken graag naar extra mogelijkheden en denken graag mee met onze klanten om samen te streven naar meer voordeel en tevredenheid.

Direct Naar >

zakelijke koffiemachines
offerte
Koffiebonen
Jura Zakelijk
contact HCC